Gratis verzending vanaf €35,-
Unieke producten
Milieuvriendelijk, hoogste kwaliteit
Professioneel advies: +31 6 270 75 207

Wij verhogen de slagkracht van uw organisatie.

Met permanente educatie van BOA’s verhogen we de persoonlijke effectiviteit, teamprestaties en organisatieslagkracht. Dit met het doel om uw organisatie in staat te stellen om telkens in te kunnen spelen op veranderende omstandigheden. En daarmee dragen we indirect ons steentje bij aan een veilige maatschappij.

Bevlogen

Ons geheel team zet zich al de gehele loopbaan in voor een veilige maatschappij.

Bekwaam

Met onze diversiteit aan kennis en ervaring kunnen wij u ondersteunen bij alle werkzaamheden en vraagstukken voor het ontwikkelen van mensen, teams en uw gehele organisatie.

Betrokken

Wij committeren ons aan uw vraagstuk en laten uw vraagstuk pas los als we beiden van mening zijn dat het doel is bereikt.

Wie zijn wij?

Alle experts op een rijtje

Richard Hijmans

Psycholoog

Richard is militair buiten dienst en diende als (luchtvaart) psycholoog binnen de luchtmacht en de speciale eenheden van politie. Richard is gespecialiseerd in het optimaal laten presteren van mens, team en organisatie. Binnen het BOA-dienstencentrum is Richard het creatieve brein voor het creëren van de optimale leer- & ontwikkelcultuur.

Rico Salawanej

Onderwijskundige

Met operationele ervaring binnen politie, arrestatieteams en anti-terreureenheden is Rico onze expert in geweldsbeheersing. Met zijn onderwijskundige achtergrond en ervaring met het ontwikkelen en verzorgen van integrale beroepsvaardigheidstrainingen binnen het gehele geweldsspectrum krijgt iedere BOA de juiste voorbereiding om de-escalerend op te treden en op het juiste moment geweldsmiddelen in te zetten.

Pauline Engbertsen

Psycholoog

Pauline is NIP gecertificeerd (recherche) psycholoog. Gespecialiseerd in het afnemen van assessments en het ontwikkelen van opleiding en training voor medewerkers binnen de veiligheidsketen. Binnen het BOA-dienstencentrum is zij de expert om voor u de juiste BOA te selecteren, op te leiden en te begeleiden naar optimale prestaties.

Ed Nagels

Trainer & Coach

Als succesvol judoka weet Ed als geen ander hoe belangrijk een goede voorbereiding is, hoe hard je moet trainen en afzien voor succes en hoe waardevol een coach hierbij is. Het is dan ook niet verrassend dat hij zelf al jaren het vak van trainer en coach met succes invult binnen de veiligheidsketen. Ed geeft uw BOA’s de innerlijke en fysieke boost, die zij nodig hebben.

Michel Heesen

Psycholoog

Met een brede ervaring als psycholoog, arbeids- en organisatiedeskundige en uitgebreide kennis over arbeidsdiagnostiek en assessments is Michel onze specialist om uw managers en BOA’s te werven en te begeleiden. Vastgelopen medewerkers of teams worden door hem vlotgetrokken en begeleidt naar optimale prestaties.

Ronald van den Bor

Organisatieontwikkelaar

Bijdragen aan een veilige maatschappij is wat Ronald drijft. Met het BOA-dienstencentrum beoogt hij u te voorzien van de ideale BOA-organisatie. Of u nu kiest voor advies en ondersteuning bij het optimaliseren van uw organisatie of het uitbesteden van de gehele ondersteuning, u krijgt in alle gevallen de volledige inspiratie en bevlogenheid.

Wilt u liever dat ik bel?

    © Copyright 2024 | Website door Company Fuel