Gratis verzending vanaf €35,-
Unieke producten
Milieuvriendelijk, hoogste kwaliteit
Professioneel advies: +31 6 270 75 207

Persoonlijke ontwikkeling voor iedere BOA

BOA is een dynamisch vak. Dagelijks allerlei verschillende mensen en omstandigheden. Dat maakt het uitdagend. En tegelijkertijd lastig. Al zijn de opleiding en training nog zo goed, vakmanschap ontstaat in de praktijk! Door het mee te maken en te doen. En er soms achter te komen dat het verstandig is om het de volgende keer anders te doen.

Dit proces van doen en leren is voor iedere BOA anders. Met permanente educatie krijgt iedere BOA gedurende de gehele loopbaan op het juiste moment de juiste opleiding, training of praktijkbegeleiding aangeboden. Leren op het moment dat de BOA het nodig heeft!

Leren op juiste niveau

Een BOA ontwikkelt zich in drie stappen

Juiste leerinstrument

Mix van opleiden, trainen en begeleiden

Altijd en overal

Tijd en plaats onafhankelijk leren

boa harlingen

Permanente educatie

Pijler 1 – vakmanschap ontwikkelt in stappen

Iedere functie kenmerkt zich door drie ontwikkelniveaus: nieuwkomer, vakman en specialist. Een nieuwkomer leert zelfstandig werken. De vakman leert onder alle omstandigheden kwaliteit leveren. En de expert ontwikkelt zich tot vraagbaak en begeleider. Permanente educatie is gericht op het juiste leren op het juiste ontwikkelniveau.

Pijler 2 – mix van opleiden, trainen en begeleiden

BOA is een praktijkvak. Na te zijn geslaagd voor de basisopleiding en bijbehorende trainingen, vindt leren voornamelijk plaats aan de hand van praktijkervaringen. En deze praktijkervaringen worden (met name bij het koffieapparaat) met elkaar besproken. Aanvullend op opleiden en trainen zorgt permanente educatie voor begeleiding om persoonlijke ervaringen te vangen en om te zetten in collectieve leerervaringen.

Pijler 3 – tijd en plaatsonafhankelijk

BOA’s werken niet in een kantoor of alleen tijdens kantooruren. Ze zijn tussen 6 uur ’s morgens en 11 uur ’s avonds onderweg. En hebben weinig momenten waarop ze met leiding, collega’s, specialist, docent of trainer ervaringen kunnen bespreken. Permanente educatie is het leer- en ervaringsplatform, waar BOA’s op ieder gewenst moment en vanaf iedere locatie informatie en kennis kunnen ophalen, ervaringen delen en in verbinding treden met elkaar,  specialist, docent, trainer  of leidinggevende.

Meer weten over (implementeren van) permanente educatie?

Ronald van den Bor

Neem contact op

    Wilt u liever dat ik bel?

      © Copyright 2024 | Website door Company Fuel